Over ons

Facturen betalen met bitcoins? Bij veel bedrijven is dit nog niet mogelijk. Dit is wat wij zelf merkten nadat wij het ontstaan van bitcoins volgden en zelf de bitcoins in bezit hadden. Bitcasso is gestart vanwege een probleem waar wij zelf tegen aan liepen. Vanaf het begin dat bitcoins bestonden hebben wij ze zelf aangeschaft, maar er mee betalen? Dat is vaak nog niet mogelijk.

Ontstaan

Bitcasso is gestart omdat wij geloven in de toekomst van bitcoins. Bitcoins worden populairder onder het grote publiek, waardoor het mogelijk moet zijn om alle rekeningen hiermee te betalen. De twee jonge ondernemers Achraf Ben Abdelkrim en Samuel Kusenuh startten daarom deze website. Het betalen van elke factuur met bitcoins is nu voor iedereen mogelijk!

LinkedIn Achraf
LinkedIn Samuel

Bitcasso, betalen met bitcoins

Bitcasso is een financiële dienstverlener die ervoor zorgt dat u uw rekeningen gemakkelijk kunt betalen met Bitcoins. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het geldbedrag in Bitcoins, in combinatie met het betalingskenmerk, te verzenden en Bitcasso doet de rest. Uw rekening wordt dan binnen één werkdag verwerkt en overgeboekt. Dit is de nieuwe manier van betalen!

Bitcoin

“Bitcoin gebruikt peer-to-peer-technologie om zonder centrale instantie of banken te kunnen werken; het verwerken van transacties en het uitgeven van bitcoins gebeurt collectief door het hele netwerk. Bitcoin is opensource; het ontwerp is openbaar, niemand is eigenaar of beheerder van Bitcoin en iedereen kan meedoen. Dankzij de unieke eigenschappen staat Bitcoin vele nieuwe gebruiksmogelijkheden toe die tot nog toe niet mogelijk waren met andere betalingssystemen.”
Onze partners: Bitonic IDeal Bitcoin